Voor de een is een avondje stappen de perfecte invulling van een zaterdagavond, de ander blijft liever thuis om zijn of haar favoriete programma te volgen op televisie. Avondjes uit kunnen soms de nodige planning vergen. Zo moet worden bepaald rond welke tijd je met elkaar afspreekt, wordt er samen gegeten of alleen en waar ga je eigenlijk heen?

Genieten zonder zorgen

Een van de leukste avondjes zijn die zonder zorgen. Waar je geen rekening hoeft te houden met een planning en waar iedereen even de tijd mag vergeten. Dit kan tijdens een potje bowlen bij Lot66 in Breda. Je kunt eenvoudig één of meerdere banen reserveren en daarna blijven eten! Zo kun je hier verschillende soorten burgers, hapjes en zelfs een pizza cone bestellen. Ook is er een barbeque, steengrill en zelfs fondue aanwezig! Voor iedereen wat wils. 

Kroegentocht

Een kroegentocht is de perfecte bezigheid voor een zaterdagavond of zondagmiddag. Je gaat met je beste vrienden van café naar café en hoeft nergens te blijven plakken waar je het niet naar je zin hebt. Je hebt nu geen discussie over hoelang je ergens wel of niet wilt blijven.

High wijnen of bieren

Een avondje zorgeloos high wijnen of bieren is een perfecte afsluiting van een goed weekend. Jij en je vrienden gaan samen genieten van de beste biertjes of wijntjes. Je krijgt uitleg over de verschillende dranken waar de drank uit bestaat en waar deze vandaan komt. Tijdens het proeven worden vaak enkele rondes verschillende snacks gebracht dus er gaat ook niemand met een lege maag naar huis. Hopelijk bieden deze snacks jullie een goede bodem voor het proeven.

Interactieve diners

Tijdens deze diners is niets vanzelfsprekend. Waar je normaal je voorgerecht netjes wordt gebracht moet je deze echt verdienen. Je speelt verschillende gangen vrij door het doen van opdrachten of oplossen van puzzels. Het heeft iets weg van een escape room op tafel. Dit is lang niet zo bij alle interactieve diners in Nederland. Je hebt ook diners die in het teken staan van de ‘Kolonisten van Catan’ of ‘Sherlock Holmes’. 
Lijkt het je leuk om een personeelsfeestje af te sluiten met zo’n diner, maar weet je nog niet precies wat je gedurende de dag gaat doen? Hier vind je alle tips voor een leuk personeelsfeest.