Er zijn weinig mensen die hun dagen zonder koffie door komen. Het is dan altijd handig om een snel koffiezetapparaat in huis te hebben. Met een Senseo aanbieding kun je dat ook nog eens goedkoper maken. Je kunt zowel besparen op je nieuwe koffiezetapparaat als op de kosten voor koffiepads. Een Senseo koffiezetapparaat werkt namelijk met koffiepads. Eén pad is goed voor één kop koffie. De meeste apparaten van Senseo kunnen ook nog twee kopjes tegelijkertijd zetten. Dan gebruik je ook twee pads. Je vindt hier kortingen op via aanbiedingen.nu.

Koffiepads

Koffiepads zijn er in verschillende sterktes en smaken. Het is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Sommige pads zijn dus voor wat sterkere koffie. Daar houdt niet iedereen van. Dan kun je ook nog voor wat minder sterke koffie terecht bij Senseo. Misschien houd je wel van de smaak van koffie, maar wil je (af en toe) een kopje zonder cafeïne. Ook daar zijn mogelijkheden voor. Er zijn zelfs unieke samenwerkingen waarmee je chocomel via de Senseo kunt zetten. Daar gebruik je dan weer een andere pad voor.

Senseo apparaten

Je hebt natuurlijk niets aan die Senseo koffie zonder een Senseo apparaat. Het apparaat is vaak het duurst, hoewel veel koffie inslaan uiteindelijk evenveel en zelfs meer zal gaan kosten. Ook met kortingen. Senseo apparaten zijn in standaarduitvoeringen geschikt om één of twee kopjes tegelijk te zetten. Steeds vaker kunnen deze apparaten zowel korte als lange koffies zetten. Luxere Senseo apparaten hebben meer mogelijkheden om je koffie met melk te maken bijvoorbeeld.