Iedereen vind BBQ lekker, maar niemand wil de dag erna alle troep opruimen en het rooster schoonmaken. Gelukkig is daar een oplossing voor! Amigos Roosendaal. Het lekkerste barbecue restaurant in Roosendaal. In dit artikel krijg je meer informatie te weten over Amigos.

Gezelligheid

Doordat het restaurant van Amigos klein is geeft het een gezellige sfeer. Het team is ook erg jong en heeft dus veel energie om jou de beste service te leveren waardoor jij met een blij gezicht (en een volle buik) terug naar huis gaat. De tafels staan ook op een goede afstand van elkaar waardoor je nu in corona tijd ook lekker kan BBQ’en en een gezellige tijd met vrienden en familie kan hebben.

Locatie

Amigos is gelegen aan de Kade 6. Dit is zeer gemakkelijk bereikbaar vanaf het centrum. Ook is het altijd rustig in de buurt doordat het niet in het centrum ligt. Er is zijn in de buurt ook genoeg parkeerplaatsen. Daardoor hoef je niet lang te zoeken en te lopen naar het restaurant.

Arrangementen

 Bij Amigos heb je keuze uit onbeperkt BBQ’en, arrangement 1 (onbeperkt BBQ’en en onbeperkt tapbier, wijn en frisdranken), arrangement 2 (arrangement 1 + ijsje achteraf), kinderarrangement (onbeperkt BBQ’en) en kinderarrangement 1 (kinderarrangement + onbeperkt frisdrank).

Service

De werknemers van Amigos Roosendaal zorgen ervoor dat jij een top avond BBQ’en hebt. Heb je een vraag over het eten? Wil je weten of er ook glutenvrij eten is? Iets wat past bij jouw allergieën dieet? Of wil je wat te drinken bestellen? De werknemers van Amigos staan voor je klaar.