Even een bijzonder feitje. Wist je dat sportvissers in Scheveningen dagelijks zo’n 25 soorten vis vangen? Vervolgens worden deze verhandeld en verkocht aan de kust. En uiteindelijk belanden ze op jouw bord bij een restaurant in Scheveningen. Maar wat is nu de beste locatie voor visliefhebbers? Onderstaand vertellen we je er meer over.

Even een tip voordat je bij een restaurant in Scheveningen gaat zitten

Wie Scheveningen bezoekt krijgt te maken met de zon. Vandaar dat we eerst een paar tips geven om je te beschermen tegen de zon, voordat je een restaurant in Scheveningen bezoekt. Wacht nooit tot je in gevaar bent om actie te ondernemen. Oftewel: smeer je in voordat de zon op zijn heetst is. Dit geldt in het bijzonder voor zwemmers. Omdat de zon reflecteert op het water verbrand je nog sneller. Gebruik dus voldoende zonnebrandcrème om je te beschermen tegen schadelijke UV stralen en doe het op tijd. Je kunt je in het water insmeren met zonnebrandcrème met SPF 30 en smeer je om de twee tot drie uur in.

Ga naar hét restaurant in Scheveningen voor vis

Op zoek naar een restaurant in Scheveningen dat focust zich op diverse vis- en schaaldieren in Scheveningen? Dan zijn er genoeg mogelijkheden. Scheveningen is gelegen aan de haven en biedt dus een mooi uitzicht op zee. Hier komt de vis die je eet grotendeels vandaan en dit maakt vis eten in Scheveningen extra bijzonder.

Genoeg te kiezen in Scheveningen

Scheveningen is een fijne plek voor visliefhebbers. Het heeft maar liefst zeventien wereldkeukens op één locatie, dus er is genoeg te kiezen. Feit is dat het wel verstandig is om naar een restaurant Scheveningen te gaan met een goede naam. Wanneer je gebruikmaakt van het internet kom je hier gelukkig al snel genoeg achter.

Vlees eten kan natuurlijk ook gewoon

Wat ook erg bijzonder is, is dat in veel restaurant in deze stad de vis dezelfde dag nog gevangen is. Ook bijzonder is dat de visrecepten vaak een Oosters tintje hebben. Geef je toch liever de voorkeur aan vlees? Ook dan zijn er genoeg lekkere restaurants waar jij een bezoek aan kunt brengen en dat is top.

Barbarossa Beach | De leukste strandtent van Scheveningen!

Ontzettend veel mogelijkheden

Naast vis kan je dus ook vlees eten in Scheveningen en dat is best logisch. Je vindt hier simpelweg ontzettend veel leuke restaurants en er zijn tal van mogelijkheden. Ben jij bijvoorbeeld een fan van Italiaans of Spaans eten of eet jij liever Chinees? Dan zijn er genoeg restaurants die dit aanbieden. Ben jij samen met je collega’s op pad? Informeer dan bij verschillende restaurants naar arrangementen voor een bedrijfsuitje. Deze zijn vaak erg leuk en het mooie hieraan is dat je dan in de meeste gevallen minder betaald en dat is mooi meegenomen. Mocht jij een hotel boeken in Scheveningen? Dan is de kans groot dat je hier ook een goed restaurant in Scheveningen tegenkomt. Veel hotels hebben namelijk een leuk restaurant. Na het eten kan je dan lekker ontspannen in het hotel. Hoe gaaf is dat?