In de keuken, bijkeuken, woonkamer, wachtruimte, kamer en we zou zo nog wel even kunnen doorgaan. Overal staat er wel een tafel, groot of klein. Er zijn ook veel verschillende tafels beschikbaar op de markt. Hoe weet je nou welke voor jou is, en wat moet je doen als je geen saaie tafel van Ikea wilt? In dit artikel gaan we je het allemaal vertellen.

Epoxy giethars tafel

Als je echt een bijzondere tafel wil, kan je een epoxy tafelblad giethars kopen. Epoxy giethars is een tweecomponentenhars waar onder andere meubels mee wordt gemaakt, denk dan aan een epoxy tafel. Eenmaal uitgehard is het erg sterk. Het is een kras, slijt en watervast materiaal. Buiten dat het er dus super mooi en chique uitziet is het ook erg kwalitatief. Je kan een epoxy giethars tafel helemaal naar je eigen smaak maken. Je kan de vorm, houtsoort en het formaat zelf bepalen. Ook kan je ervoor kiezen om pigmenten of glow-in-the-dark poeder met de epoxy te mengen.

Bureaus

Als je iemand bent die veel thuis werkt of op kantoor dan kan een handig bureau niet missen. Er zijn ontzettend veel varianten bureaus. Je kan voor een klein of groot bureau gaan, wel of geen lades enzovoort. Een groot bureau is vooral aan te raden als je veel thuis werkt en ook gebruik maakt van een computer. Het is erg belangrijk dat je een fijne werkruimte hebt en een fijn bureau draagt daar voor een groot deel aan bij. Ook een goede bureaustoel is essentieel. Zeker als je het grootste deel van je dag zit, is het erg belangrijk dat je een goede, comfortabele stoel hebt. Zo kan je ook met vol comfort aan de bak.

Stijlen tafels

Er zijn veel stijlen tafels, bijvoorbeeld industrieel. Kies dan bijvoorbeeld een houten tafel met metalen onderstel. Metaal en hout zijn typische kenmerken van de industriële look. Er zijn ontzettend veel soorten tafels in de industriële woonstijl, dus neem er zeker een kijkje naar of iets bij jou in de smaak valt. Je kan ook voor de Scandinavische look gaan, dit is erg wit, minimalistisch en ruimtelijk. Het tafelblad zal in deze stijl meestal wit zijn. Een echte statement tafel kan ook, dan kan je een robuuste epoxy tafel kopen. Marmer blijft natuurlijk kenmerkend voor interieur, ook tafels. Het is erg chique en het is in allerlei verschillende kleuren mogelijk. Iedere marmeren tafel is uniek aangezien het natuursteen is dus iedere tafel is anders.